Offentliga rummet AI I framtiden är alla organisationer AI-organisationer

I framtiden är alla organisationer AI-organisationer

Hur förklarar man AI utan att gå in på teknik? En av de återkommande frågorna kopplat till AI är “hur kommer AI påverka vår verksamhet?” För att hitta svaret så behöver vi förstå AI, och det gör vi bäst genom att titta på vad AI kan möjliggöra och resultera i.

25 februari kl. 9.00 – 11.00 arrangerar Offentliga rummet ett seminarium I framtiden är alla organisationer AI-organisationer där det finns en möjlighet att fördjupa sig i vad som möjliggörs av AI, dvs vad vi konkret kan använda AI till i vår egen verklighet. Medverkar gör Kye Andersson från AI Sweden, tidigare på det ledande AI-bolaget Peltarion. Han kommer prata om AI bortom forskning och teknik samt gå igenom en rad konkreta tillämpningar av AI från runt om i världen. Han kommer också gå igenom vad som krävs för att bli AI-redo som organisation? Vi rundar av med axplock från AI Swedens kommande guidelines för hur ledningsgrupper framgångsrikt får in AI i sin affärsstrategi.

Det kommer bli utrymme för både frågor, diskussion och arbete i mindre grupper – med syfte att diskutera och identifiera intressanta tillämpningar av AI.