Välkommen till Innovationsveckan 2022! 3-7 oktober digitalt och lokalt Nu öppnar vi Innovationsveckan 2022, där du skapar innehållet och vi står för arenan. Tillsammans sprider vi smarta lösningar för en innovativare offentlig sektor.

Välkommen till Innovationsveckan 2022!

Innovationsveckan är vigd åt innovation av och för offentlig sektor. Under denna vecka är fokus på att dela och sprida smarta lösningar mellan olika delar inom offentlig sektor. Under Innovationsveckan 2021 arrangerades över 200 aktiviteter, varav de flesta var digitala.

Den 26 augusti öppnar vi programmet för alla som vill ta del av veckans aktiviteter. Redan nu går det att anmäla ert deltagande i innovationsveckan.

Anmälan är öppen

Under förra årets Innovationsvecka var det ca 200 aktiviteter som gick av stapeln under veckan, varav de flesta var digitala. Hur det blir i år avgör arrangörerna som själva skapar och ansvarar för sina program och aktiviteter.

Under Innovationsveckan är fokus på att sprida och dela smarta lösningar inom offentlig sektor. Alla aktörer som bidrar till att offentlig sektor kan möta framtidens utmaningar, är välkomna att arrangera aktiviteter under veckan, dock behöver aktören ha en arrangerande/medverkande part från offentlig sektor. Det kostar inget att anmäla en aktivitet och alla anmälda aktiviteter publiceras i veckans gemensamma program. Vi håller registreringen öppen fram till Innovationsveckans genomförande.

Bakom initiativet står Sveriges Kommuner och Regioner, Vinnova – Sveriges innovationsmyndighet, Upphandlingsmyndigheten och DIGG – Myndigheten för digital förvaltning.

Tillsammans skapas Innovationsveckan för mer innovation i offentlig sektor.

Vill du vara säker på att inte missa något? Följ innovationsveckan på LinkedIn